Deși speră că fata lui mai este în viață, Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, fata răpită de Gheorghe Dincă, i-a pregătit deja locul de veci fiicei sale, ridicând două cripte peste mormintele familiei din cimitirul sătesc din Dobrosloveni (județul Olt). Potrivit vecinilor familiei Măceșanu, Ioan și Tudorița au mai trecut recent printr-o grea încercare, mama lui Ioan, Niculina, murind în iulia anul trecut, la doar 62 de ani, după ce a fost mușcată de o insectă la muncile câmpului. 

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri dureroase: ”Informație certă că Alexandra este în viață, astăzi, nu mai am”

În imediata vecinătate a locului de veci aparținând familiei Măceșanu, practic lipit de cripta de lângă, se află mormintele familiei Cumpănașu, aici fiind îngropați bunicii politicianului. ”Tocmai pentru că sunt rude așa apropiate au și cumpărat locurile de veci unul lângă celălalt, așa se face. Alexandru e unchiul Alexandrei, toată lumea din sat știe asta, familiile lor sunt rude bune, de sânge.. Păi altfel se bătea așa pentru fata asta, dacă nu erau rude?”, ne-a declarat o vecină din sat a familei Măceșanu.

De altfel, amplasarea locurilor de veci este o dovadă în plus că familiile Măceșanu și Cumpănașu sunt foarte apropiate, deși în spațiul public s-a vehiculat, la un moment dat, că Alexandru Cumpănașu n-ar fi rudă cu fata dispărută, în contextul în care nu există nici o poză cu cei doi împreună.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În prezent, după ce ancheta a admis că probele ADN recoltate din oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă coincid cu ADN-ul Alexandrei Măceșanu, șansele ca fata de 15 ani să mai fie găsită în viață țin de domeniul fantasticului. În schimb, Luiza Melencu, fata de 18 ani răpită în aprilie și sechestrată de același Gheorghe Dincă, este căutată în continuare, inclusiv în străinătate, în Italia și Anglia. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si