Dan Condrea a devenit celebru acum cateva luni, din momentul in care s-a declansat scandalul dezinfectantilor diluati si de cateva mii de ori de catre firma sa, Hexi Pharma, care- de ani buni- avea contracte cu foarte multe spitale din tara. Exact cand procurorii intrasera pe fir si declansasera o ancheta de proportii, Dan Condrea (41 de ani) a murit duminica seara, intr-un accident rutier cel putin suspect.

Firma prin care Dan derula afaceri de zeci de milioane de euro o primise practic mostenire de la tatal lui, Virgiliu Condrea, fost farmacist-sef al Spitalului universitar din Capitala in perioada cand acesta era condus de Sorin Oprescu. Potrivit presei de investigatii, firma sa ar fi avut, de altfel, primul sediu la adresa spitalului. In 2005, compania, care initial se numea Universitar Farma SRL, a devenit Hexi Pharma Co SRL. Dupa moartea lui Virgiliu Condrea, survenita in 2013, asociati in firma au ramas Dan Condrea si partenera sa, Uliana Ochinciuc, cu care are un copil.
Virgiliu Condrea (stanga), Uliana si David, langa Arcadie Ochinciuc, socrul lui Dan Condrea
Virgiliu Condrea (stanga), Uliana si David, langa Arcadie Ochinciuc, socrul lui Dan Condrea
Interesant este faptul ca ultimul eveniment in familie la care a participat si Virgiliu Condrea este botezul micutului David, astazi in varsta de 4 ani. La petrecerea care a avut loc in 2012, in Republica Moldova, Virgiliu chiar s-a fotografiat cu "nora" Uliana si cu "cuscrul lui", Arcadie Ochinciuc, tatal Ulianei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si