Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, a împlinit recent vârsta de 19 ani și a sărbătorit departe de România. Singurele imagini, realizate în bucătăria mamei sale din Italia, au fost făcute publice pe un cont de socializare a unui fan-club Aurelian Preda. Acestea sunt și primele imagini cu Anamaria după ce a părăsit România, în urmă cu mai multe luni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Anamaria Rosa Preda a plecat din țară imediat după ce în presă au apărut primele informații legate de o plângere penală pe care aceasta ar fi făcut-o împotriva lui Nicușor Iordan. Ea a preferat să se izoleze de tot ce se întâmplă în acest moment în țară. Acesta ar putea fi și un motiv pentru care fiica lui Preda a preferat să-și petreacă ziua de naștere în familie și să nu organizeze un party, așa cum fac tinerii de vârsta ei.

 

Anamaria Preda: ”Tata m-a învățat să fiu puternică”

”Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urările frumoase de ziua mea. Timpul trece repede iar eu deja am ajuns la vârsta de 19 ani.

Mulțumesc tuturor oamenilor care m-au susținut și mă susțin necondiționat! Deși tatăl meu a împlinit 2 ani și 9 luni de când a urcat în Împărăția Cerului îi mulțumesc lui pentru faptul că m-a învățat să fiu puternică și să-mi iubesc viața și pe Dumnezeu. Vă pup.”, a fost singurul mesaj postat de Anamaria Rosa Preda de ziua ei de naștere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si