Nici Klaus Iohannis nu se poate mândri cu un așa salariu de bugetar! În momentul de față, există o persoană în țara noastră care îl depășește pe președinte când vine vorba de remunerație, fiind vorba despre o femeie stabilită în Mangalia.

Este vorba chiar despre Alina Dan, managerul Spitalului Municipal Mangalia, al cărei venit îl întrecere chiar și pe cel al lui Klaus Iohannis și pe cel al managerului spitalului Constanța. 

Toate detaliile despre averea sa se găsesc în declarația de venit din anul 2023, în care se poate vedea că a încasat într-un an un salariu de 232.861, adică suma de circa 19.400 în fiecare lună. Treptat, lucrurile s-au schimbat, pentru că și salariul său anual a crescut la 300 000 de lei, cu un venit de 25 000 de lei pe lună.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Citește și: Politicienii, val de felicitări pentru David Popovici după proba de 200 de metri. Prima reacție a campionului după ce a câștigat aurul la Jocurile Olimpice 2024: ”Dacă eu am putut, un băiat obișnuit, atunci poate oricine”

Alina Dan are o avere frumoasă

În anul 2022, Alina Dan a devenit managerul Spitalului din Mangalia, după ce a dat concurs pentru a ocupa această funcție. Întâmplarea face că a fost singura candidată pentru acest post. Înainte de anul 2022, a fost manager interimar în cadrul aceluiași spital, conform r eplicaonline.ro.

De atunci și până acum, Alina Dan a reușit să pună ban peste ban și, astfel, să strângă o sumă frumoasă.

În declarația sa de avere au apărut mai multe proprietăți noi. Mai exact, ar fi vorba despre patru apartamente, dintre care două au fost cumpărate doar anul trecut. În anul 2021 a intrat în posesia unui apartament în Mangalia, acolo unde mai are încă o proprietate.

Aparte de proprietățile pe care le deține, Alina Dan are și economii de 28 000 de euro și o donație de 18 000 de euro de la Dan Dumitra.

Citește și: VIDEO Meteo seară: Miercuri se anunță vreme caldă și cer senin


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si