Tendința actuală în privința tatuajelor este ca oamenii să meargă spre modele cât mai personalizate și să evite imaginile standard.

Citește și: Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, de nerecunoscut. Apariție-șoc pentru vedeta din Argentina

Chiar și în cazul unor modele standard, cum ar fi cele inspirate din natură- flori, fluturi, păsări, pisici, animale sălbatice sau fantastice- clienții le asociază tatuajelor  o semnificație personală.

Citește și: O mamă tatuată complet pe față nu se mai poate angaja. A luat o măsură care a făcut-o de nerecunoscut

Diferența dintre un tatuator și un artist în tatuaje este că primul folosește modele standard, în timp ce al doilea creează întotdeauna ceva unic.

Care este singurul tatuaj nerecomandat de artiști

Oamenii ar trebui să evite un tip foarte specific de tatuaj cu cerneală, spun artiștii de la un celebru studio de tatuaje din Sydney, Australia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Este vorba despre un tatuaj destul de popular- și anume numele partenerului tău.

„Nu o face, este ca un blestem, probabil că te vei despărți săptămâna viitoare dacă faci asta”, spune un artist de la Markd Tattoo din Australia pe TikTok.

„Nu l-aș recomanda sub nicio formă”, insistă artistul, potrivit NY Post.

După tatuaj, urmează regretul și "corectura" scumpă

Iubiții care își tatuează pe corp numele celuilalt cred că este un mod fermecător și dulce de a-și arăta aprecierea – dar este o greșeală enormă, spun specialiștii.

Pe baza experienței lor de mulți ani, artiștii în tatuaj avertizează asupra acestei "reguli de aur"- nu te lăsa semnat cu numele altei persoane.

Într-un videolip viral pe TikTok mai mulți artiști de magazinul de tatuaje australian au împărtășit același gând, spunând că atu de curaj se termină adesea cu regret și o mușamalizare și mai scumpă.

„Nu face asta decât dacă ai copii sau te-ai căsătorit”, a spus o artistă. „Dacă nu, aduce ghinion”.

@markdtattoo You heard them 👀 Better think about getting your partner's name tattooed on you #tattooartistlife #tattooartistcheck #tattooquestions #tattootiktoks ♬ Couple tattoos- MARKD| Sydney Tattoos

Confirmări despre tatuajul interzis: "Ne-am despărțit la scurt timp după"

Fanaticii tatuajelor și-au împărtășit poveștile de coșmar după semnarea pe propria piele a numelui partenerului de viață.

„Mi-am tatuat inițial partenerul pentru a-l surprinde. Ne-am despărțit în acea noapte HAHAHAHA, direct un blestem pe care îl spun [Jur pe Dumnezeu]”, a comentat un utilizator.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Cea mai bună prietenă s-a logodit, a pus numele logodnicului ei pe corpul ei, a rupt logodna câteva luni mai târziu și a spus că nu a vrut niciodată să se căsătorească”, a spus un alt comentator.

Cu toate acestea, la unii tatuajul taboo pare să funcționeze. O persoană a postat: „Mi-am tatuat numele soțului meu, suntem fericiți și căsătoriți de mulți ani!”

Magazinul de tatuaje din Sidney a generat o urmărire masivă pe rețelele sociale- are peste 101.000 de urmăritori numai pe TikTok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si