Polițiștii au stabilit identitatea femeii care a murit după ce a căzut de la înălțime de pe West City Tower, cel mai înalt bloc de locuințe din România.

Citește și: Cine este femeia care s-a aruncat de pe blocul de 25 de etaje din Cluj-Napoca

Potrivit presei locale, femeia de 49 de ani ar fi închiriat un apartament în regim hotelier în blocul zgârâie-nori pentru a-și duce planul la capăt.

"Primise o veste rea legată de sănătate", spun surse din ancheta judiciară.

Femeia în vârstă de 49 de ani ar fi primit cu puțin timp înaintea incidentului un diagnostic grav de la medici.

Femeia de 49 de ani fi fost diagnosticată cu scleroză multiplă

Surse din anchetă au declarat pentru Știri de Cluj că femeia de 49 de ani, având inițialele P.K., ar fi suferit de depresie și a primit recent un diagnostic de scleroză multiplă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Clujeanca locuia singură, după ce părinții săi ar fi divorțat de ani buni și au plecat din țară.

Femeia nu avea pe nimeni care să o susțină în momentele dificile, susțin sursele din anchetă

Clujeanca de 49 de ani a decis să își pună capăt vieții din cea mai înaltă clădire din oraș.

sinucidere cluj

Femeia de 49 de ani suferea de depresie

[Sursa foto: Facebook]

Scleroza multiplă este o boală neurologică progresivă care are un impact semnificativ asupra calității vieții pacienților.

Pe măsură ce simptomele avansează, incapacitatea progresivă pe care o provoacă poate limita activitățile zilnice, mobilitatea și independența pacienților.

S-a aruncat de la etajul 13 într-o zi de 13 noiembrie

Forţele de intervenție care au ajuns la faţa locului au constatat că femeia prezintă afecţiuni incompatibile cu viaţa, informează ISU Cluj.

„Azi, 13 noiembrie, în jurul orei 10.35, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi căzut de la înalțime, dintr-un imobil situat pe strada Calea Florești din municipiu. Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul acesteia”, a anunțat IPJ Cluj.

Citește și: VIDEO. Actrița italiană Sibilla Barbieri, sinucidere asistată în Elveția. Ultimul mesaj al femeii

Conform Ziaruluiclujean.ro, femeia ar fi închiriat un apartament în regim hotelier și s-ar fi aruncat de la etajul 13. Este al doilea caz de sinucidere din cel mai înalt zgârâie-nori de locuințe din Cluj-Napoca, arată sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si