În această dimineață, polițiștii din Satu Mare au fost sesizați cu privire la sinuciderea unui tânăr de 18 ani, din cartierul Sătmărel. 

În ce circumstanțe s-a produs tragedia?

În dimineața sinuciderii, tânărul s-a deplasat la locuința unei rude, în Sătmărel, unde s-a sinucis prin spânzurare de un copac din curtea imobilului. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Medicii de pe ambulanță s-au prezentat la fața locului, însă, în cele din urmă, au constatat decesul. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost transportat la Prosectura Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În acest moment, nu există suspiciuni în vederea săvârșirii vreunui omor.

Tânărul suferea de depresie de ceva timp

Conform unor surse, Alin suferea de o depresie puternică de o perioadă de timp. Băiatul de 18 ani a fost plecat la muncă în Austria, iar acum se întorsese în concediu de Crăciun. În țară, acesta locuia cu bunica sa, de care avea grijă și care l-a crescut.

Alin a lăsat un bilet de adio pentru iubita lui

Înainte de tragedie, tânărul a lăsat un bilet de adio prin care i-a adresat iubitei lui mai multe lucruri personale.

De asemenea, a mai lăsat și un ghiozdan, care conținea pijamalele și telefonul lui. 

Vanessa, iubita lui Alin și-a exprimat regretele printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare: „Îngerul meu păzitor. Nu îmi vine să cred că ai plecat într-o lume atât de departe… M-ai lăsat cu sufletul gol. Nu am crezut că există o durere atât de mare pe lumea asta. Ai lăsat atâta durere în urma ta… Aș da orice sa fiu eu în locul tău… Sper că lumea de acolo e mai bună și că o să ne întâlnim cândva.

Te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna!” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si