Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit chiar de catre sotia lui, in locuinta lor din Veneto, provincia Verona. Sotia romanului s-a intors acasa sambata seara si l-a gasit pe barbat intins pe pat, cu fata in sus si cu o lama de cutit infipta in piept. Femeia a chemat imediat salvarea, insa medicii nu au putut sa mai faca nimic pentru barbat, decat sa constate decesul si sa anunte carabinierii, care au demarat o ancheta.

Urmeaz sa se stabileasca daca barbatul s-a sinucis sau a fost omorat.

Cei doi soti au impreuna trei copii si erau in Italia de mai mult timp. Locuiau intr-o curte cu mai multe persoane din estul Europei si erau bine integrati in societatea italiana, dupa cum scrie presa din peninsula.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fata locului s-au prezentat agentii de politie din Vigasio, cei de la divizia operationala si mobila din Villafranca si Politia Stiintifica de la Verona. Investigatiile continua si se asteapta in aceste momente rezultatul autopsiei corpului conationalului nostru, pentru a se putea stabili daca si-a luat singur viata sau a fost ucis.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si