Barbatul de 33 de ani din Timisoara s-a dus inainte de miezul noptii de vineri spre sambata, cu o masina de ocazie pana in dreptul unui pod peste autostrada Timisoara – Lugoj, spun politistii, iar dupa ce a fumat doua tigari si-a sunat sotia careia i-a spus ca urmeaza sa se sinucida. Femeia nu l-a crezut, pentru ca sotul ei mai amenintase si in trecut ca se va sinucide.

Barbatul a sarit, apoi, in cap, de la aproximativ sase metri, direct pe asfalt.

Mai multe masini au trecut in viteza peste trupul tanarului, fara ca soferii sa isi dea seama despre ce este vorba, iar bucati din cadavru s-au imprastiat pe sosea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alti conducatori auto au sunat la numarul de urgenta 112.

Imediat, circulatia pe autostrada Timisoara- Lugoj a fost blocata, iar politistii au inceput cercetarile.

Politistii criminalisti au gasit si un bilet de adio in care barbatul spune ca este singurul vinovat de gestul sau, ca a cazut in patima alcoolului si ca era depresiv, dar ca isi cere scuze familiei.

Politistii incearca sa afle ce anume l-a impins pe barbat sa-si ia viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si