Close sidebar
Close sidebar

Sinucidere socanta la Timisoara! S-a suit pe pod si s-a aruncat in cap direct pe autostrada!

Un barbat de 33 de ani s-a aruncat in cap de pe un pod, direct pe asfaltul Autostrazii Timisoara – Lugoj, iar cativa soferi au trecut cu masinile, in viteza, peste trupul neinsufletit al acestuia, fara sa isi dea seama despre ce este vorba. Politistii au gasit si un bilet de adio in care barbatul isi cere scuze familiei pentru gestul sau.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul de 33 de ani din Timisoara s-a dus inainte de miezul noptii de vineri spre sambata, cu o masina de ocazie pana in dreptul unui pod peste autostrada Timisoara – Lugoj, spun politistii, iar dupa ce a fumat doua tigari si-a sunat sotia careia i-a spus ca urmeaza sa se sinucida. Femeia nu l-a crezut, pentru ca sotul ei mai amenintase si in trecut ca se va sinucide.

Barbatul a sarit, apoi, in cap, de la aproximativ sase metri, direct pe asfalt.

Mai multe masini au trecut in viteza peste trupul tanarului, fara ca soferii sa isi dea seama despre ce este vorba, iar bucati din cadavru s-au imprastiat pe sosea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alti conducatori auto au sunat la numarul de urgenta 112.

Imediat, circulatia pe autostrada Timisoara- Lugoj a fost blocata, iar politistii au inceput cercetarile.

Politistii criminalisti au gasit si un bilet de adio in care barbatul spune ca este singurul vinovat de gestul sau, ca a cazut in patima alcoolului si ca era depresiv, dar ca isi cere scuze familiei.

Politistii incearca sa afle ce anume l-a impins pe barbat sa-si ia viata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI