Close sidebar
Close sidebar

Situatia din sanatate, discutata in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in care se discuta despre situatia actuala a sistemului de sanatate, a inceput, vineri, la Palatul Cotroceni. Sedinta este condusa de seful statului, Klaus Iohannis.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, pe ordinea de zi sunt incluse subiecte referitoare la activitatea desfasurata de Serviciul Român de Informatii in anul 2015 si principalele obiective pentru anul 2016, precum si situatia actuala a sistemului de sanatate publica, infectiile intraspitalicesti ca vulnerabilitate a sectorului medical cu impact asupra securitatii nationale.

De asemenea, subiectele din CSAT mai vizeaza strategia militara a României, programul privind transformarea, dezvoltarea si inzestrarea Armatei României pâna in anul 2026 si in perspectiva, stadiul indeplinirii obiectivelor si prioritatilor MApN, stabilite prin Directiva de planificare a apararii, in anul 2015, fortele armate ale tarii noastre care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului român, in anul 2017, mandatul României la Summitul NATO 2016 de la Varsovia, stadiul si evolutia Proiectului unitatile 3 si 4 de la CNE Cernavoda.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Administratia Prezidentiala mai precizeaza ca vor fi abordate si alte subiecte de interes pentru securitatea nationala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI