De cand a inceput urgia, soferii de pe vole  lucreaza zi lumina sa deszapezeasca macar drumurile principale.  Iarna a lovit atat de aspru, incat un utilaj de deszapezire a ramas blocat timp de doua ore in nameti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Viscolul  a prins puteri inca de azi-noapte, iar temperaturile au scazut pana la minus douasprezece grade in judetul Constanta. Vantul accentua, insa, senzatia de frig.
Orele au trecut cu greu  pentru niste soferi care au ramas blocati, in miez de noapte, intre Constanta si Baneasa, pe un drum ingropat in nameti.  Senilata a fost salvarea lor.
Greu a fost si pentru drumari, care au dat ore intregi la lopata, dupa ce utilajele au dat de troiene inalte de 2 metri.

Medicii de pe ambulante au facut imposibilul ca sa ajunga la pacienti. Doar pe zona orasului Baneasa, una dintre ambulante a trebuit sa ajunga la 10 cazuri.
In Giurgiu, sute de tiruri, care ar trebui sa treaca frontiera, pentru a ajunge in Bulgaria, Grecia sau Turcia, sunt inca blocate pe drumul national 5.  

Mai bine de jumatate de tara este sub cod portocaliu de ger  pana in prima zi de primavara, iar viscolul si ninsorile vor acapara sudul si estul tarii pana maine seara.
Inceputul lunii martie vine cu temperaturi de pana la minus 22 de grade celsius. Din cauza codului portocaliu, doua autostrazi, 17 drumuri nationale si zeci de drumuri judetene sunt inchise. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si