O situație are loc în București, după ce un jandarm s-a trezit cu 300.000 de euro în cont, în ziua de salariu. El și-a arătat uimirea printr-un mesaj video.

Cum ar fi avut loc evenimentul?

Este vorba despre un subofițer de la Direcția de Jandarmerie a Municipiului București, care a avut parte de o surpriză neașteptată, atunci când și-a verificat contul bancar pentru a-și primi salariul, potrivit Antena3.ro

Citește și: Jandarmii din Buzău au salvat un pui de căprioară! Unde a fost găsit animăluțul

mașină de poliție

Un jandarm a avut parte de o situație total neașteptată, după ce s-a trezit cu mai mulți bani în cont, în ziua de salariu

[Sursa foto: istock]

În loc de suma obișnuită pe care trebuia să o primească, acesta a găsit 1,6 milioane lei, echivalentul a peste 300.000 de euro. Ulterior s-a descoperit faptul că salariile a 250 de cadre așteptau salariul, fără ca întârzierea să aibă o explicație.

Subofițerul a prezentat situația printr-un material video

Originar din Gorj, subofițerul a realizat un material video în care a arătat sumele din contul său, exprimând-și starea de uimire față de această situație total neașteptată.

Citește și: A pretins că este și jandarm și le cerea colegilor bani împrumut. Câți bani a reușit să strângă un bărbat care lucra, de fapt, la o pizzerie

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

mașină de poliție

Un jandarm a avut parte de o situație total neașteptată, după ce s-a trezit cu mai mulți bani în cont, în ziua de salariu

[Sursa foto: PixaBay]

"Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Uite! Dau așa până mâine”, a spus jandarmul.

Jandarmeria Capitalei a intervenit rapid în urma constatării acestei erori. Au fost luate măsuri pentru recuperarea de bani transferată greșit.

De asemenea, ofițerul de relații publice al Jandarmeriei Capitalei, maiorul Mihai Vornicu, a declarat că eroarea a provenit din cauza unei defecțiuni tehnice în procesul de încărcare și preluare a unui fișier electronic.

Mai mult decât atât, se efectuează verificări pentru a determina cauza acestei erori. Este pentru prima dată când unitatea lor se confruntă cu o astfel de situație.

Un jandarm a menționat că un astfel de incident este fără precedent în timpul experienței sale, dar surse din interiorul Jandarmeriei au indicat că în trecut a mai existat un incident similar.

În acea situație, salariile jandarmilor au fost și ele calculate greșit și virate. Angajata responsabilă de situație a fost cercetată și sancționată, potrivit gandul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si