Close sidebar
Close sidebar

Situatie alarmanta in Constanta! Tinerii devin zombi din cauza drogurilor: "Este infiorator! Nu e zi in care sa nu vad unul"

Situatia devine alarmanta la Constanta, lucru sesizat chiar si de catre cadrele medicale, care sunt solicitate sa acorde ingrijiri medicale din ce in ce mai des tinerilor cazuti in strada sau, din contra, care sunt foarte agitati si recalcitranti.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit salvatorilor, sunt inregistrate zilnic in jur de 3 cazuri, uneori chiar si mai multe. Si locuitorii de la malul marii sustin ca au sesizat tot mai multi tineri care par a fi inconstienti, cazuti in locuri publice.

Nu stiu ce se intampla, dar nu e zi in care sa nu vad vreunul care e cazut in fund, pe trotuar… Arata ca niste zombi… Imaginile sunt infioratoare! Ce se intampla? ”, se intreaba oamenii.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

”Este plina Constanta! Nu stiu ce se intampla, insa, in ultima perioada, am tot vazut tineri care sunt in aceasta stare, pe strada, mai ales in zona CET, unde vad cam in fiecare seara. Nu stiu cu ce se drogheaza, insa zici ca sunt zombi, cazuti prin fata blocurilor!”, a spus, pentru ” Replica ”, o femeie de la malul marii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI