Close sidebar
Close sidebar

Situație alarmantă în Norvegia. Mii de persoane sunt evacuate în urma inundațiilor puternice

Mii de persoane au fost evacuate de autoritățile norvegiene. Inundațiile puternice din ultima perioadă au scufundat zeci de clădiri. Evacuarea oamenilor a fost necesară pentru a îi salva din calea apelor.

Elena Tasca,

Inundații puternice în Norvegia. Mii de persoane sunt evacuate de autorități

[Sursa foto: Capturi Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Norvegia se scufundă din cauza inundațiilor. Autoritățile au evacuat mii de persoane. Inundațiile puternice, cele mai grave din ultimii ani din Norvegia, au distrus zeci de clădiri, locuințe, dar și sistemul feroviar și principalele drumuri.

Sudul Norvegiei este sub apă

Principalele drumuri din sudul Norvegiei, precum și sistemul feroviar au fost închise din cauza inundațiilor puternice provocate de râurile care au ieșit din matcă.

În Norvegia și Suedia au avut loc mai multe fenomene meteo extreme. Pe lângă inundațiile puternice, considerate cele mai severe din ultimii ani, norvegieni s-au confruntat cu rafale puternice de vânt, ploi torențiale și alunecări de teren.

Pagubele provocate de inundațiile din Norvegia sunt enorme. În prezent, liniile de transport din mai multe regiuni sunt blocate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Furtunile devastatoare fac ravagii. Locuințe distruse și persoane decedate din cauza furtunilor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI