Numai in latina nu dezbatusera alesii locali problemele tarii! Cea care i-a deranjat pana i-a facut sa-si schimbe graiul e Mihaela Safta- o localnica suparata pe autoritati ca au ciuntit mai multi copaci ca sa le faca loc bordurilor! 

Scandalul a avut loc in ultima sedinta de consiliu. Daca tot s-a purtat cu usile deschise, femeia a vrut sa participe!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Intiativa ei, sustinuta prin semnatura de peste 600 de localnici, n-a iscat aplauze cum poate ne-am fi asteptat, ci un scandal in toata regula. Enervati la culme de indrazneala cu care femeia a luat cuvantul, consilierii au chemat jandarmii, iar cand acestia au spus ca n-au de ce sa o dea fara din sala, alesii s-au razbunat cum au stiut mai bine!

Ce spun consilierii care au declarat-o pe localnica indezirabila-n oras?

Femeia declarata "persona non grata" nu se lasa. Mihaela spune ca va face tot posibilul ca proiectul sa fie introdus in sedinta consiliului local.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si