Mai multi oameni din Arad s-au trezit cu apa in casa, in urma ploilor abundente din ultima perioada. Din pacate, cei mai loviti de inundatii sunt oamenii sarmani, batrani şi bolnavi, care acum au ajuns sa doarma in paturi plutitoare.

In imagini, se vede cum casa unei batrane este plina de apa, iar biata femeie este neputincioasa. Se roaga doar ca apa sa se retraga si sa poate sa isi salveze bunurile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mai multe străzi din municipiul Arad au fost inundate, duminică seară, după o ploaie torenţială, fiind afectate zeci de gospodării şi subsoluri de case, astfel că echipele de intervenţie ale ISU au fost solicitate în toate cartierele. Potrivit Primăriei, canalizarea nu a făcut faţă, cantităţile de apă căzute fiind de 35 de litri pe metru pătrat în 30 de minute.

Municipiul Arad a fost sub atenţionare meteo cod portocaliu pentru precipitaţii abundente, iar în cursul serii o ploaie torenţială a inundat numeroase străzi din toate cartierele, inclusiv din centrul oraşului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si