"De un an de zile nu avem apa. E greu, pe caldura asta? Va dati seama. Cata apa v-ati luat? 4,5. Va ajunge? Ne ajunge. Pana maine... Pana maine dimineata ca altfel...

Mai rau ca in desert, asa traiesc mii de galateni care desi spun ca nu au nici un leu datorie la intretinere, au ramas in miezul verii fara apa rece.



Luati apa pe canicula, nu aveti. Va spalati asa cu ea, ce ramane. Va ajunge? E greu banuiesc.

Cornelia Arnautu- purt. De cuv. S.C. Apa-Canal S.A. -  la momentul actual sunt in jur de 1500 de apartamente ramase fara alimentare cu apa si pntru acestea asiguram cisterna.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Desi locatarii erau tristi din cauza situatiei in care au ajuns, totusi pe chipul unora a aparut zambetul. E datorita lui Boci-Boci, un boboc de rata, devenit animal de companie.

Nici pentru Boci-Boci nu aveti apa. E insetata, doamna, vedeti?

Petrica Munteanu- Cumpar apa. Cumparati apa? Da si-i dau si din casa. Apa plata-i dati. Da. O puneti si-n cada sa inoate? Un lighean si o tin in balcon.



Desi e cald de abia te tii pe picioare, printre blocuri vine agale Boci-Boci. Ratoiul are o luna si  macaie de zor. Da iute din picioare si nu se indeparteaza de stapanul care a scos-o la plimbare.

Hai Boci. Cum se descurca pe caldura asta? Bine, nu are nici o treaba. Hai Boci, hai tata!

Petrica Munteanu- Nu se mai poarta cateii? Am avut, dar mi-a murit.

Care-i mai usor de crescut? Ratusca. Dar o vaccinati? Saptamana viitoare, mi-a zis dr. s-o duc.

Mai ciuguleste un smoc de iarba, mai bea o gura de apa. Ratusca isi vede tacticoasa de-ale ei, sub privirile zambarete ale locatarilor.

Nici nu puteai sa "miorlai" si acum faci galagie. Hai, na!

Pentru ca bobocul este iubit si considerat membru al familiei, Boci Boci cu siguranta va sfarsi de batranete si nu la cuptor, pe varza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si