Inculpatul, un italian în vârstă de 37 de ani, și-a înjunghiat iubita cu un cuțit de bucătărie. Arma albă s-a înfipt chiar în sânul stâng al româncei. Totul a avut loc într-o noapte din august 2022. "Nu am vrut, îmi pare rău", a fost declarația făcută de bărbat în fața instanței, cu lacrimi în ochi, notează jurnaliștii de la  Merkur.de.

Cei doi aveau, de fapt, o relație tumultuoasă.

Femeia, o româncă în vârstă de 40 de ani, nu putea să se despartă de fostul ei iubit, iar inculpatul a descris această situație ca fiind "pacostea lui personală". Cuplul s-a certat de mai multe ori pe această temă.

Citește și: Un celebru bijutier este acuzat ca a vrut să-și jefuiască propriul magazin. Lovitura valora 2,8 milioane de dolari 

În plus, au consumat cantități mari de alcool împreună, uneori ajungând să bea câte două-trei sticle de whisky, alteori chiar cinci litri de bere. În urma consumului excesiv de alcool, au început să se certe și să se lovească reciproc. Cuțitul era de multe ori lăsat neatinse pe o masă.

„L-am lăsat acolo pentru că ea mânca întotdeauna noaptea. Îi pregătisem ceva", a afirmat inculpatul în instanță.

Românca l-a încuiat pe iubitul ei într-o altă încăpere și l-a adus în casă pe fostul partener

Însă, în acea seară de august, discuția nu se referea la mâncare. A fost o altă ceartă verbală care a escaladat rapid. Românca și-a chemat fostul iubit, apoi l-a încuiat pe inculpat în apartament și, în cele din urmă, l-a lovit cu mâna în față. Atunci, bărbatul în vârstă de 37 de ani a pierdut controlul și a pus mâna pe cuțit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu toate acestea, a reușit să-l înjunghie pe româncă în piept, după care și-a dat seama imediat de greșeală: "O, Doamne, ce am făcut", ar fi spus el când a fost cuprins de panică. A fugit din apartament strigând după ajutor și a sunat la serviciul de urgență, cerând ajutorul paramedicilor, care au fost alertați de proprietarul apartamentului.

În final, întregul lanț de salvare a funcționat perfect. Românca a fost transportată la spital și a putut fi salvată prin intervenția unei operații de urgență. În același timp, bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost arestat de autorități.

Citește și: Un cardiolog din Germania a fost arestat după ce ar fi administrat mai multe sedative unor pacienți

În sala de judecată, bărbatul a recunoscut imediat că este vinovat de infracțiunea comisă, însă a încercat să prezinte înjunghierea ca fiind un fel de accident.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

" Nu am vrut să o lovesc, ci doar să o sperii", a declarat bărbatul. Lucrul acesta l-a înfuriat pe procuror." Ceea ce ne spuneți este în mare parte un nonsens", a declarat ea și l-a acuzat că nu vrea să își asume responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat.

Magistratul președinte Thomas Lenz a fost de aceeași părere. " Dacă vreau doar să sperii pe cineva, nu trebuie să îl înjunghii", a afirmat el. Cazul este încă în desfășurare, iar acuzatul este judecat doar pentru vătămare corporală gravă și nu pentru tentativă de omor.

Citește și: VIDEO- Incredibil! O româncă s-a căsătorit cu ea însăși: „Un angajament deplin cu mine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si