Close sidebar
Close sidebar

Situaţie dramatică pentru fiul lui Alexandru Arşinel! Bogdan are datorii de aproape 500.000 de euro şi nu câştigă decât 250 de lei pe lună!

E clar că este o situaţie dramatică pentru fiul lui Alexandru Arşinel.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu mai e un secret că e o situaţie dramatică pentru fiul lui Alexandru Arşinel. Alexandru Arşinel are doi băieţi, pe Bogdan şi Cristian, primul dintre ei fiind însurat cu Alice, care lucrează de ani de zile, ca director, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Din ultima declaraţie de avere, depusă de Alice în iunie 2019, reiese că ea şi soţul său două terenuri intravilane, un teren agricol, un apartament de 170 metri pătraţi şi o casă de vacanţă în Grecia.

Citeste si: Casa de la mare a Stelei Popescu, părăsită? În balconul vilei a rămas doar fotoliul preferat al artistei VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Alexandru Arșinel, mărturisiri cutremurătoare după ce a ajuns la Terapie Intensivă

Citeste si: Mobila Stelei Popescu, vândută cu peste 20.000 de euro! Cine a cumpărat fotoliul preferat al artistei

Situaţie dramatică pentru fiul lui Alexandru Arşinel. Creditul la bancă e de 130.000 de euro

Rubrica datoriilor este una îngrijorătoare. Există o datorie de 130.000 de euro, la o bancă, scadentă în 2028, precum şi 35.000 de lei aflaţi pe un card de credit.

Bogdan Arşinel mai are datorii la tatăl său, căruia trebuie să îi returneze 100.000 de euro până în 2020, dar şi la fratele său, căruia trebuie să îi înapoieze 237.000 de euro, tot până la anul. Astfel, datoriile totale ale lui Bogdan Arşinel sunt de aproximativ 475.000 de euro.( vezi cum arată vila lui Arşinel de la mare)

Situaţie dramatică pentru fiul lui Alexandru Arşinel. Ia bani dintr-un contract de arendă

Actele arată că e o situaţie dramatică pentru fiul lui Alexandru Arşinel. Mai mult, singura sursă de venit a lui Bogdan Arşinel este, conform declaraţiei de avere a soţiei sale, un contract de arendă pentru terenul agricol, pentru care a încasat 3093,75 lei pe an, adică 257 de lei pe lună. Alice Arşinel a încasat 113.003 lei de la Ministerului Afacerilor Externe, adică un venit lunar de 9.416 lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI