Close sidebar
Close sidebar

Situație fără precedent în ”Casa iubirii”. Patrick, vizat de toate fetele! Ce s-a întâmplat în momentul întâlnirilor din camera roșie?

Toate fetele din ”Casa iubirii” au cerut ca Patrik să vină în camera roșie. Incredibil cum a reacționat acesta și ce le-a spus fetelor.

Stefania Pavel,

Imagini din ”Casa iubirii” cu Patrick.

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Situație mai puțin întâlnită în ”Casa iubirii”! Patrik a fost chemat în camera roșie de toate fetele!

Imagini din Casa Iubirii.

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citește și: Robi i-a lăsat cale liberă lui Bogdan către inima Virginiei. "După ce că ți-am deschis toate porțile din lume". Ce discuție au avut băieții, după ce cuplul s-a destrămat?

Care a fost reacția lui Patrik atunci când a fost chemat în camera roșie?

Băieții din casă au anticipat cumva că tânărul va fi chemat de toate concurentele în camera roșie, iar aceasta s-a supus foarte relaxat la această provocare. 

”Patrik ești chemat la camera roșie!”, ”Patrik, oho...”, ”O să vezi că te cheamă toate pe tine”, au fost doar câteva dintre reacțiile colegilor din casă.

Imagine cu Rebecca din camera roșie.

[Sursa foto: Captură Casa Iubirii]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Chiar și Virginia a avut această opțiune, după ce concurenta a decis să rupă relația cu Robi. Această decizie ar fi venit, după ce Robi ar fi fost observat în timp ce se uita insistent la Roberta. Deja pentru inima Virginiei a decis să lupte Bogdan, care încă de când a pășit în casă a avut această opțiune.

”Robi: Zi mă, viața mea! Zi ce ai de zis! După ce că ți-am deschis toate porțile din lume...

Bogdan: Cum poți să deschizi toate porțile de lume când ai fost într-o relație cu o fată?

Robi: Dar nu tu ai fost de vină! Dar pentru simplu fapt că eu m-am despărțit de Virginia și tu ai venit aici pentru ea, e un avantaj pentru tine. 

De ce te-ar deranja și m-ai întreba pe mine dacă îmi pare rău pentru ce greșeli am făcut?”.

Citește și: "El nu face niciun pas". Fetele, deranjate de atitudinea lui Patrick?! Ce părere au Rebecca și Roberta despre concurentul care a dorit persoane noi în "Casa Iubirii"

Tot în emisiunea de miercuri, Patrik a mărturisit că el e de părere că Robi s-ar fi putut folosi de Virginia dacă ar fi vrut să facă asta, jucând un rol.

”Dacă venea cu flori și spunea îmi pare rău, uite am fost nebun, îi dădea un sprijin ca lumea, o ținea până în finală”, a spus Patrik.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI