Un bărbat din Dolj se află la spital, cu arsuri pe tot corpul. Casa în care locuia a explodat din cauza unei pungi de gaze, pe care bărbatul a descoperit-o în urmă cu câțiva ani.

Autoritățile au fost alertate de la început, dar nu au acționat în vederea rezolvării acestui lucru. Un bărbat care a rămas fără acoperiș deasupra capului se află pe patul spitalului, în stare gravă, relatează antena3.ro.

Explozia care i-a distrus casa îi putea fi fatală

Situația alarmată în care se afla bărbatul a început în urmă cu doi ani, când acesta a descoperit o pungă de gaze în curtea sa.

Bărbatul a descoperit pericolul când săpa un puț și imediat a alertat autoritățile, care au declarat că nu este nimic grav.

Din nefericire, casa bărbatului a explodat astăzi. Aflat în itneriorul locuinței, bărbatul a suferit arsuri de gradul 1 și de gradul 2 pe tot corpul. Deflagrația puternică l-a aruncat pe bărbat pe geam.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În acest moment, bărbatul se află la spital, cu răni grave.

"Înțeleg că bătrânul încerca să aprindă focul și a explodat. Are arsuri de gradul 2 și gradul 1. Este stabil momentan", a declarat Dan Diaconu, prefect de Dolj, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Suferința prin care trecea l-a împins să facă un gest extrem. Un octogenar imobilizat la pat se află în stare critică în urma faptei sale

În urma tragicului incident, autoritățile au realizat din nou cverificări pentru a evalua situația pungii de gaz, alertată de bărbat în urmă cu doi ani. Potrivit autorităților, explozia s-a datorat unei acumulări de gaze, care, acum, nu mai prezintă pericol.

Noi am făcut o măsurătoare pe o rază de 100 metri și rezultatul a fost zero, unde a fost și puțul. Se pare că a apărut o nouă acumulare de gaze. Măsurătorile s-au făcut în pământ și au rezultat acumulări de gaze. În acest moment nu există pericol, dar nu excludem asta, a declarat, Vlăduț Minciună, inspector-șef ISU, potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si