Mai mulți locatari dintr-o zonă din Ploiești s-au trezit, peste noapte spun ei, cu garajele demolate. Se pare că revolta locatarilor se datorează faptului că ei ar fi plătit chirie, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Locatari revoltați în Ploiești. Garajele le-au fost demolate peste noapte

Locatarii din zona de vest a orașului Ploiești sunt revoltați. Garajele acestora, pentru care susțin că au plătit chirie de zeci de ani, le-ar fi fost demolate de primărie.

În timp ce locatarii susțin că primăria ar fi produs o ilegalitate, administrația mărturisește că aceștia ar fi fost înștiințați de demolarea garajelor din luna februarie a anului trecut.

Citește și: Unde este Ana-Maria? Tânăra, însărcinată în șase luni, a dispărut în drum spre casă. Ultimul mesaj al fetei: "Eu m-am urcat"

demolare

Foto simbol- demolare

[Sursa foto: istockphotos]

Deşi ei au fost notificaţi de anul trecut privind folosinţa lor e normal să şi plătească până la momentul în care noi le desfiinţăm, ar fi declarat un reprezentant al SGU Ploiești, conform observatornews.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Deși ar fi fot înștiințați că ar urma să le fie demolate garajele, oamenii sunt mâhniți. Aceștia spun că au aflat de acțiunea primăriei în momentul în care nu au mai putut sta în casă din cauza zgomotului produs de utilajele care le demolau imobilele.

Nu e normal ce au făcut! Adică chiar vi aşa peste, ca hoţii. Putea să pună un afiş cineva şi să ne avertizeze, ar fi mărturisit un localnic, conform sursei citate anterior.

Citește și: O noapte de cazare în Mamaia a ajuns să coste cât una în Dubai! Prețurile au luat-o razna înainte de minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

garaj

Foto simbol- garaj

[Sursa foto: istockphotos]

Oamenii susțin că au plătit chirie pentru garaje, timp de 20 de ani. Mai mult decât atât, aceștia spun că ar avea toate autorizațiile necesare.

Munceşti 20 de ani, faci un garaj ca să poţi să îţi iei şi tu maşina şi după 20 de ani, cu contract, cu plătit la zi, după toate astea vine şi cică să îl dărâmi(...) A zis că cât timp le folosim să plătim şi am plătit(...) Ne-am conformat, am plătit. O autorizaţie, chestii, le-am avut pe toate, ar fi mărturisit localnicii, conform observatornews.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si