Potrivit ultimelor rezultate parțiale, George Tuță a câștigat alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand, primar al Sectorului 1 între 2020-2024, aduce acuzații grave de furt și cere renumărarea voturilor.

George Tuță a cerut ca sacii cu voturi să fie păziți de autorități, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Acuzații de furt și măsuri extreme pentru Primăria Sectorului 1

Potrivit ultimelor rezultate rezultatevot.ro, George Tuță a câștigat funcția de primar al Sectorului 1, obținând 33.576

de voturi. La o diferență de 672 de voturi, pe locul al doilea, s-a poziționat Clotilde Armand, primar al sectorului în perioada 2020-2024.

Citește și: VIDEO Rezultate parțiale alegeri locale 9 iunie 2024: Cine sunt noii primari din București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara, Brașov și alte orașe mari ale țării

Situație fără precedent în Primăria Sectorului 1

[Sursa foto: Facebook]

Se pare că Clotilde Armand crede că voturile au fost furate, având în vedere diferența mică care a ieșit la numărare. Aceasta acuză că voturile au fost furate, cum s-ar fi întâmplat și în trecut. Clotilde Armand a cerut renumărarea voturilor și a sesizat autoritățile cu privire la tentativele de fraudă.

"Scurt update:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- Am depus cerere de renumărare a voturilor;

- Am sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare;

Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat;

- Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure.

De asemenea, au fost mari probleme cu urna mobilă. Așteptăm numărătoarea și datele oficiale. Noi am mai pățit așa ceva în 2016. Știe și Ciolacu cum ne-au furat atunci, a scris pe Facebook", Clotilde Armand.

Citește și: VIDEO Nicușor Dan, câștig zdrobitor în fața Gabrielei Firea și a lui Cristian Popescu Piedone

Situație fără precedent în Primăria Sectorului 1

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

George Tuță a recurs la măsuri drastice, pentru a apăra alegerea cetățenilor. Reprezentantul PNL a cerut ca sacii cu voturi să fie păziți de autorități.

"Clotilde trebuie să plece, avem toate procesele verbale pentru Sectorul 1. Există o diferență de 681 de voturi între mine și Clotilde. Au rămas voturile la Biroul Electoral al Sectorului 1, au fost păzite toată noaptea. Am venit să asist la numărarea voturilor, să protejăm voturile românilor", a transmis George Tuță, potrivit sursei citate anterior.

George Tuță a mai declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că a asistat personal la procesul electoral, chiar și la numărarea voturilor în unele secții. Acesta a declarat că nu există posibilitatea existenței vreunei fraude.

"Pe tot parcursul zilei de duminică, personal, împreună cu toți ceilalți candidați, am fost să asistăm la procesul electoral, așa cum este stipulat în lege și am participat inclusiv la momentul numărării în anumite secții de vot și vă spun că nu a fost nicio suspiciune, nu știu rezonabilă, pentru care noi să facem o plângere. Toate măsurile pentru a preveni orice fir de suspiciune, orice fel de nu știu înțelegere sau interpretare a unei posibile fraude. Noi am fost acolo ca să asistăm la acest proces și în continuare vom asista și la acest parcurs al procesului electoral, prin care se predau procesele verbale, se face centralizarea pentru a-i asigura pe bucureșteni că nu există suspiciuni că nu poate fi posibilă frauda niciun milimetru și nu vom reacționa la nicio minciună", a declarat George Tuță, potrivit gândul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si