Oamenii legii din orașul Otopeni, județul Ilfov, au fost sesizați luni, 4 iulie 2022, la orele serii, că pe o stradă un bărbat, posibil sub influența băuturilor alcoolice, face scandal.

Citeste si: Ironia sorții: Șeful de la Permise Auto Suceava, lăsat fără carnet de conducere

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul în cauză, acesta prezentând la momentul sosirii echipajului de Poliție un comportament agresiv, atât fizic cât și verbal.

De asemenea, pe lângă scandalul pe care îl făcea, bărbatul a și refuzat să se legitimeze. În momentul în care oamenii legii au încercat să-l încătușeze pe bărbatul recalcitrant, acesta l-a mușcat în zona abdomenului pe unul dintre agenți.

Scandalagiul nu s-a liniștit nici la secția de Poliție

Tânărul în vârstă de 35 de ani a fost condus la sediul Poliției Orașului Otopeni, unde a continuat să fie agresiv cât fizic cât și verbal, amenințând cu moartea oamenii legii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul lui Mohammad Munaf, irakianul condamnat de terorism în România. Ce s-a întâmplat chiar în ziua în care a fost eliberat din închisoare

La sediul Poliției Orașului Otopeni s-a deplasat de urgență un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri medicale de specialitate polițistului rănit în timpul arestării.

„În cauză, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 35 de ani, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj, una în forma lovirii sau alte violențe și 3 în forma amenințării, toate cu aplicarea concursului de infracțiuni și a stării de recidivă.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Ilfov.

Citeste si: Doi români au creat panică în Ungaria. Deghizați în polițiști au scos arma și au jefuit trei românce care veneau din Germania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si