Close sidebar
Close sidebar

Situație fără precedent pentru Ucraina. Rusia a atacat Kievul. Vladimir Putin: "Îi vom pedepsi fără limită de timp"

Kievul a fost atacat noaptea trecută de Rusia. Ucraina se află într-o situație fără precedent. Ce a declarat Vladimir Putin?

Elena Tasca,

Situație fără precedent pentru Ucraina. Rusia a atacat Kievul: "Îi vom pedepsi fără limită de timp"

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rusia a lansat un nou atac asupra Ucrainei, de aceată dată în Kiev. Bombardamentele masive s-au soldat cu mai multe victime. 

"Îi vom pedepsi fără limită de timp", a declarat Vladimir Putin, cu privire la atacurile lansate asupra Ucrainei.

Situație fără precedent pentru Ucraina. Rusia a atacat Kievul

[Sursa foto: istockphotos]

Situație fără precedent pentru Ucraina. Kievul a fost bombardat

Rusia a lasant primul atac masiv asupra Ucrainei, la câteva zile după ce Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale. 

Kievul a fost bombardat cu rachete și drone, iar situația este devastatoare.

Potrivit primarului Vitali Kliciko, capitala s-a alflat sub alertă pentru o perioadă de mai bine de trei ore.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Atacul rușilor s-a soldat cu 10 victime, printre care se află și o fetiță de doar 11 ani. Două dintre persoanele rănite au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportate la spital.

Rusia a atacat Kievul

[Sursa foto: istockphotos]

De asemenea, bombardamentele masive au distrus o grădiniță. Se pare că resturile care au căzut dintr-o dronă au incendiat insituția. 

Cel puțin 10 persoane au fost rănite la Kiev în urma unui atac masiv cu rachete rusești. Două persoane au fost internate în spital, celorlalți au primit ajutor la fața locului, a declarat primarul capitalei, Vitaliy Klitschko. Potrivit șefului KMA Serhiy Popka, printre răniți se numără o fetiță de 11 ani, se arată într-o postare de pe platforma socială X.

Citește și: VIDEO- Băimărenii vor să se înfrățească cu un oraș chinezesc, cunoscut pentru rolul important în budism. Reacțiile localnicilor: „Baia Mare made in China?”

Vladimir Putin: "Îi vom pedepsi fără limită de timp". Ce a declarat președintele?

Președintele Rusiei ar fi făcut o declarație șocantă cu privire la atacurile asupra Ucrainei. Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, Vladimir Putin a declarat că nu va înceta atacurile până când nu îi da distruge pe trădători.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vladimir Putin: "Îi vom pedepsi fără limită de timp"

[Sursa foto: istockphotos]

Au eșuat toate încercările de a pătrunde pe teritoriul nostru prin sabotaj și bande teroriste formate din unități inamice, mercenari străini, folosiți activ, dar și tot felul de gunoaie, care prin diverse metode au ajuns pe teritoriul regimului de la Kiev. Când vorbim despre acești trădători, vă cer să nu uitați cine sunt și să îi identificați după nume. Îi vom pedepsi fără limită de timp, oriunde s-ar afla. Și vă cer să acordați suficientă atenție acestei activități, astfel încât să servească drept lecție, ar fi declarat Vladimir Putin, potrivit antena3.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI