Un bărbat s-a stropit cu benzină și avea intenția de a-și da foc. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii care au reușit să evite tragedia. Ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest?

S-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc. Motivul pentru care a făcut-o este șocant

Un incident de-a dreptul șocant a avut loc astăzi, în jurul prânzului, în fața unui centru comercial din Constanța.

Citește și: Cum a descoperit Anca Molnar că are o tumoră pe creier. Semnul pe care l-a ignorat: „Ea mi-a spus. La început nu a dat importanță"

Foto simbol

[Sursa foto: istockphotos]

Un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a stropit cu benzină și a amenințat ore în șir că își dă foc. Autoritățile au fost sesizate imediat de martori, iar polițiștii ajunși l-a fața locului au constat că bărbatul avea intenția de a se incendia.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi recurs la gestul șocant pentru că a fost agresat în fața unui circ situat în fața centrului comercial.

Bărbatul a fost sancționat contravențional și a fost transportat la Secția Clinică de Psihiatrie „Palazu Mare”. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO/UPDATE O cisternă și un autoturism au fost cuprinse de flăcări, în Brăila. Autoritățile au reușit să extragă un șofer/ Conducătorul autoturismul a fost găsit fără suflare

Foto simbol

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 11.51, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 2 Poliție au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 34 de ani, ar fi fost agresat fizic în fața unui circ amplasat în parcarea exterioară a unui

centru comercial și s-ar fi stropit cu benzină, urmând să își dea foc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

La fața locului au sosit mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Constanța, procedându-se la asigurarea perimetrului și îndepărtarea persoanelor aflate în zonă.

Efectivele prezente la fața locului au procedat la imobilizarea acestuia.

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj de Ambulanță, fiind transportat la Secția Clinică de Psihiatrie „Palazu Mare”.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice", se arată în comunicatul transmis de IPJ Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si