Acest barbat traieste clipe de disperare. Se teme ca va fi alungat din propria casa, pe care a construit-o singur, caramida cu caramida.

Pamantul il are dintotdeauna, mostenire de la strabunici.

In aceeasi situatie disperata sunt toti satenii din Nadas. Cu totii au case pe un pamant care deodata apartine unei singure familii: sotii Colteu.

Decizia definitiva a fost luata ieri de judecatorii tribunalului Olt.


Familia- despre care nimeni nu mai stie nimic de ani buni, a inceput o lupta in instanta in urma cu 13 ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Claudiu Manda și Olguța Vasilescu au stabilit când se căsătoresc. Au ales și nașii

Inca de pe atunci, cei doi soti au sustinut ca sunt mostenitori de drept pe 8700 de hectare de teren... adica pe pamantul pe care sta intreaga comuna.
Actele de proprietate, insa, ar fi fost falsificate de functionari corupti din primarie- lucru constatat chiar si de magistratii Curtii de Apel Timisoara.

Cazul neobisnuit s-a desfasurat pe mai multe spete, la mai multe instante.
Desi in 2017 sotii au pierdut irevocabil procesul, magistratii din Olt i-au facut acum proprietari pe tot satul.

Oamenii se tem ca vor fi scosi din propriile case cu forta. N-ar fi prima oara. In 2015, familia a adus un executor judecatoresc si o armata de jandarmi in curtea unor sateni, pe care au vrut sa-i evacueze cu forta din propriile case.

Revoltator e faptul ca acum nici macar primarul din comuna nu stie ce e de facut pentru localnicii sai. Satenii sunt dispusi sa mearga la CEDO sa-si caute dreptatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si