Edilii au improvizat un podet lat de 50 de centimetri peste care atat preotul, cat si rudele unei femei decedate au trebuit sa faca echilibristica.

Aceste scene incredibile au fost surprinse in comuna Oarja din judetul Arges. Dupa ce cativa barbati s-au chinuit sa treaca capacul sicriului pe cealalta parte a malului a urmat partea cea mai grea: transportul femeii decedate.

De trei ani autoritatile au ramas nepasatoare la problema celor doua familii care locuiesc peste paraul din comuna. Rudele femeii care a murit au facut 16 cereri la primarie pentru construirea unei punti. Insa toate solicitarile au fost respinse.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Autoritatile locale insa dau vina tot pe oamenii napastuiti de soarta.

Grav este ca si in cazul unor situatii de urgenta oamenii care locuiesc pe malul celallat al paraului sunt condamnati la ce e mai rau.

Toate echipajele de urgenta au fost plasate la intrarea unde sunteti si dumneavoastra parcati si trebuiau sa se deplaseze pe jos catre locatia. De asemenea, daca era vorba de un incendiu atunci suportam consecintele ca atare pentru ca nu aveam cum sa intervenim

Reprezentantii Apelor Romane spun ca primaria din Oarja este singura vinovata pentru toata aceasta situatie. Si asta pentru ca in trei ani de la daramarea podului edilii nu au solicitat construirea unei noi punti.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si