„Eu am avut parte de un control de rutina, cu o zi inainte de nastere. Eram in curtea spitalului, pe banca aveam vederea atintita exact catre geamul salonului.

Cand imi ridic privirea, vad o femeie la noptiera mea. Nu stiu cum am ajuns pana sus la etajul al 2-lea, nu stiu cum nu am nascut imediat dupa faza aceea… Deschid usa, era inca in actiune… o intreb nervoasa ce face, la care ea imi raspunde pe un ton acid: Hoo, fa, ca nu fac nimic, ma uitam si io, ce nu am voie?.

in noptiera mea?. Da ce, fa, ti-ai adus-o de acasa?. Am luat-o de aripa si am scos-o din salon, a venit asistenta cand a auzit galagie si a chemat politia”, marturiseste o banateanca.

Pe acelasi grup de socializare, o timisoreanca impartaseste o experienta la fel de traumatizanta. Ea spune ca in timp ce se afla intr-o maternitate din Timisoara o infirmiera – cel putin asa banuieste – i-a furat banii din buzunar in timp ce ea nastea.

„Cand m-am internat la Odobescu, eram in sala de nasteri, asistentele au venit noaptea sa ma avertizeze sa imi pun geanta sub perna ca tocmai le sunase portarul sa le spuna ca s-a internat sa nasca o femeiedintre cele care fura in tramvaie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mi s-a parut amuzant si groaznic in acelasi timp”, povesteste o alta concitadina. De departe cea mai ravasitoare poveste este cea a unei femei care isi aminteste cum prietena sa a fost jefuita pe camd se afla la terapie intensiva, dupa o operatie.

I s-au furat hainele (inclusiv indispensabilii), lasandu-i-se doar papucii… Sa nu credeti ca prin spitale sunt ocoliti medicii, si ei au parte de nenumarate cazuri de furturi.

Se pare ca hotii urmaresc portofele si posetele, la fel ca in tramvaie. Uneori, intra mai multi intr-un salon, eventual la „stingere”, si se servesc cu ce apuca iar apoi pleaca.

Acesta este un fenomen cunoscut printre cadrele medicale, pana si medicii de familie isi avertizeaza pacientii care urmeaza sa se interneze sa aiba grija de bunurile lor.

sursa: renasterea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si