Din lacrimile si suferinta ei, asistentul de la medicina legala din Constanta ar fi facut intr-o singura zi profit cat altii dupa o luna de munca. Biata vaduva, careia sotul i-a murit intr-un accident cumplit, si-ar fi dat toata avutia pentru necropsia sotului: o mie de lei si cele mai bune gaini din curte. Asta desi primaria ii achitase femeii toate costurile.

Mihaela Profir: „A zis ca pentru faptul ca e foarte dragut cu mine si insista ca sa mi-l dea foarte repede de la Medicina Legala, a zis ca sa-I fac un scarificiu sa-i dau din acuzatii

iml bun cateva pasari din curte”.

Individul ar fi umilit-o pe vaduva pana-n ziua inmormantarii. Desi i-ar fi promis un sicriu bun in schimbul spagii, femeia spune ca s-a trezit cu defunctul inghesuit intre scanduri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Mihaela Profir: „Cand am ajuns cu sicriul la Nicolae Balcescu era legat cu sarma. Era sicriul foarte mic. I-am zis sa-mi dea chitanta, sa duc la Judecatoria Harsova, si s-a facut ca nu mai raspunde la telefon”.

Oamenii din comuna Dorobantu, de unde este asistentul de la medicina legala spun ca este un om instarit. Ar fi facut avere din suferinta celor care-i treceau pragul.

 

SPAGA DEVENISE OBICEI?

Totul a pornit de la decesul fulgerator al unei fetite de 12 ani, din Constanta, care a cazut de la etajul 5 al unei cladiri in constructii. Acelasi asistent de la medicina legala i-ar fi cerut spaga mamei indurerate, pentru ca micuta i-a murit in zi libera de la stat.

De cand cazul a ajuns in atentia presei, mai multe persoane care ar fi patit acelasi lucru au facut denunturi la politie impotriva asistentului de la IML.

Pe parcursul cercetarii penale, individul a fost suspendat din functie si arestat preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si