Enervat până în măduva oaselor de mașinile care confundau șoseaua din fața casei lui cu pista de raliu, sau de faptul că nu poată ajunge mai repede la vecinii de peste drum, un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Salva, județul Bistrița a venit cu o idee mai puțin obișnuită. Omul a luat vopsea albă și a trasat, pe DN 17 C, chiar în fața curții sale, o trecere de pietoni, potrivit jurnaliștilor locali de la  Bistrițeanul.

Citeste si: Medicul ginecolog Florian Robe de la Polizu, susținut de un grup de foste paciente. "Opriți acest măcel public!"

Oamenii legii care au ajuns în zonă au încetinit la vederea trecerii de pietoni, dar au și oprit la poarta bistrițeanului. Pentru ideea „revoluționară” și tupeul fantastic, polițiștii bistrițeni i-au „dăruit” bărbatului un dosar penal.

Ce au transmis polițiștii bistrițeni în urma incidentului

„La data de 7 octombrie, în urma unei sesizări și a verificărilor efectuate, polițiștii din Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În fapt, pe DN17 C, pe raza localității Salva ar fi fost trasate pe carosabil, fără autorizare, mai multe linii albe, asemănătoare marcajului de trecere pentru pietoni, de natură să inducă în eroare participanții la trafic.

Citeste si: Cadavrul unei fete de 16 ani a fost găsit într-o casă aflată în construcție

Bănuit de comiterea faptelor este un localnic, în vârstă de 35 de ani.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”,  au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud.

Citeste si: Care sunt motivele pentru care s-ar putea reintroduce uniforma școlară. Partidul AUR a depus la Senat o propunere legislativă în acest sens


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si