Întâmplare neobișnuită după petrecere. O femeie care a mers la o nuntă a vrut ca după petrecere să plece la hotelul unde era cazată cu un taxi. Dar pentru că nu a găsit, femeia care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a decis să ia duba formației care a cântat la nuntă și să meargă la hotel.

O  petrecăreață a plecat de la nuntă cu mașina lăutarilor

Plecată de la petrecere cu duba lăutarilor, femeia a reușit să ajungă la hotelul unde era cazată doar că pe drum a și lovit mașina. Femeia a lăsat mașina în parcarea hotelului și, pentru că era obosită după nuntă, a mers să se culce.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia din Prahova are 29 de ani și a fost invitată la o nuntă care a avut loc la Buzău, în weekend. Duminică dimineața, pe 14 ianuarie 2024, la finalul petrecerii, tânăra ar fi căutat o mașină cu care să ajungă la hotelul unde era cazată.

Tânăra ar fi rugat o persoană să îi cheme un taxi, dar nu a mai avut răbdare să ca acesta să vină. I-ar fi făcut cu ochiul o dubiță pe care muzicanții au lăsat-o lângă local. Formația se pregătea să plece, iar mașina era în fața restaurantului, cu motorul pornit.

Citește și: VIDEO- Școala de șoferi gratis. Ce condiții trebuie îndeplinite?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia a așteptat ca muzicanții să meargă în salon să își ia sculele, moment în care s-a urcat la volan și a pornit spre hotel. Pentru că era sub influența alcoolului, prahoveanca nu a reușit să țină direcția și a lovit dubița pe traseu. A ajuns într-un final la hotel, a lăsat duba în parcare și a mers în cameră.

„Din cercetările efectuate de către polițiști s-a stabilit că, în ziua de 14 ianuarie a.c., membrul unei formații muzicale a lăsat un autovehicul pornit și neasigurat în fața unui restaurant. Bănuita ar fi profitat de neglijența acestuia, ar fi sustras autovehiculul, pe care l-ar fi condus până la o unitate hotelieră, pe traseul parcurs fiind implicată şi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Tânăra a fost trezită din somn de polițiștii care au fost anunțați de lăutarii care nu au mai găsit mașina în fața restaurantului.

Citește și: Protestatarii fermieri și transportatori vor să blocheze marile orașe din țară. Oamenii legii au deschis dosare penale pentru instigare la violență

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„În urma investigațiilor, polițiștii au identificat-o și depistat-o pe tânără. Întrucât emana halenă alcoolica, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prahoveanca a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat Poliția Buzău.

Femeia în vârstă de 29 de ani s-a ales cu dosar penal pentru furt în scop de folosință şi pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si