Situație revoltătoare pe o stradă din Constanța! O șoferiță a lovit cu mașina un copil în vârstă de 7 ani. După accident, în loc să anunțe autoritățile, femeia a demarat și s-a făcut nevăzută. 

Copilul a ajuns la spital, iar oamenii legii au pornit în căutarea șoferiței. Nu a durat prea mult până când autoritățile au dat de urma conducătoarei auto care a cauzat accidentul rutier din dimineața zilei de duminică, 2 iunie.

Citește și: VIDEO Bărbat împușcat pe stradă, după ce a înjunghiat mai multe persoane. Operațiune de amploare a autorităților

accident constanta, tragedie, copil lovit masina

Oamenii legii au găsit-o după o oră pe șoferiță. 

[Sursa foto: Facebook ]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest după ce a fost găsită de oamenii legii, iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii  au deschis un dosar penal, iar femeia este acum cercetată pentru mai multe infracțiuni. 

„La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 11.10, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada B.P.

Hașdeu din municipiul Constanța s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie ar fi condus un autoturism și ar fi accidentat un minor, de 7 ani, care ar fi traversat strada prin loc nepermis. Ulterior, conducătoarea auto a părăsit locul faptei.

După aproximativ o oră, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe aceasta. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihioactive, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea urmelor acestuia”, a declarat Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Citește și: VIDEO S-a cățărat pe mașină și a început să amenințe trecătorii cu pistolul! Scenele incredibile au avut loc în Turnul Măgurele

accident constanta, tragedie, copil lovit masina

Femeia s-a ales cu dosar penal. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si