S-a dat alarma în Gorj după ce un bărbat a sesizat că fiul său, care a pierit într-un teribil accident rutier, a fost jefuit după impact.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 67, în Poienari, atunci când tânărul ar fi pierdut controlul volanului. Tânărul în vârstă de 20 de ani a pierit după ce mașina în care se afla s-a izbit cu putere de un copac.

Faptul că băiatul murise nu i-a înduioșat însă pe hoți, care au prădat mașina și au sustras peste 20 de mii de lei, spune tatăl victimei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: O tânără de 34 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Capitală. În cădere a avariat o conductă de gaze. De ce și-ar fi pus capăt zilelor?

accident gorj, barbat jefuit, furt

Polițiștii îi caută acum pe hoții care au prădat mașina 

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat și îl caută pe cel care l-a jefuit pe tânărul mort.

„La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin plângere de un bărbat de 48 de ani, din orașul Novaci, cu privire la faptul că în cursul nopții, fiul său, de 20 de ani, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu decesul acestuia, iar imediat după producerea evenimentului rutier, din autoturismul implicat în eveniment, ar fi fost sustrasă suma de 20.600
lei de persoane necunoscute. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în care polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta, identificarea persoanei/persoanelor bănuite și luarea măsurilor legale”
, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În același timp, polițiștii fac cercetări și pentru a determina cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs accidentul mortal. 

Citește și: „Ardea flacără mare”. Un vasluian a ars de viu, imediat după ce a terminat de făcut țuica. Soția l-a găsit căzut în jar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si