Close sidebar
Close sidebar

Situație revoltătoare într-o comună din România. Un bărbat și fiul său au fost bătuți în propria casă de un grup de indivizi

Un bărbat și fiul său ar fi fost bătuți de un grup de indivizi în propria casă, după ce băiatul i-ar fi luat apărarea unui alt adolescent.

Diana Bostan,

Mașină Poliția Română


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urma rănilor, copilul a fost dus de urgență la spital. Totul ar fi pornit de la faptul că băiatul i-ar fi luat apărarea unui alt adolescent.  

Un bărbat și fiul său au fost bătuți în propria casă de un grup de indivizi

Din primele informații, atât tatăl, cât și adolescentul în vârstă de 16 ani, se cunoșteau cu agresorii.

Citește și: Coșmarul nu s-a terminat pentru Dana Roba. A rămas fără gust și fără miros pentru totdeauna: „Cu părere de rău...”

„Marți seară, mi-a bătut prima dată băiatul la poartă, Iulian. Venea nașul la mine, ca să se joace fiul lui cu cel mai mic al meu și s-a certat nașul și fiul meu a auzit că se ceartă cineva la poartă. A ieșit să vadă ce se întâmplă și a vrut să îi dea cu pumnul în gura nașului și fiul meu s-a băgat. Dacă nu a putut să îl bată pe el, l-a bătut pe al meu. Are 19 ani, iar fiul meu 16 ani. I-a spus să îl lase în pace”,  a spus George, la Acces Direct.

Totul ar fi pornit de la un conflict între adolescenți

Tatăl adolescentului bătut susține că nu au existat conflicte între agresori

și fiul său în trecut.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: Un bărbat din Iași a murit, după ce a fost lovit în cap de fiul său

Acesta a încercat să-și apere fiul, fiind și el lovit de indivizi.

„Sunt recidiviști toți trei. Acolo stau ei, lângă mine. Acum s-a întâmplat prima dată. I-a dat trei palme la băiat și l-a sunat pe Ionuț și l-a întrebat de ce l-a bătut și a început să mă înjure, să mă amenințe.

El era plecat cu bicicleta în sat și am sunat la poliție, să vină, a venit și m-a luat de gât și mi-a spus că mă omoară”,  a mai spus bărbatul, la Acces Direct.

Citește și: Minoră violată de tatăl vitreg timp de 4 zile. A bătut-o când l-a refuzat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI