Văzând că este trasă la răspundere de către pacient, femeia l-a numit ”obraznic” și că-l va trimite în altă parte dacă nu încetează.

Medicul de gardă se juca pe telefon, iar pacienții așteptau la ușă

În imagini se poate observa cum pacienții sunt revoltați de faptul că medicul are alte preocupări, cum ar fi să se joace pe telefon, în loc să-i primească.

Citește și: Un român care s-a deghizat în femeie a înjunghiat două persoane, în Elveția. Acesta a încercat să părăsească țara

„Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?”, spune bărbatul.

Deranjat de reproșuri, medicul a trecut la amenințări.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Anchetă la un spital după ce o femeie de 41 de ani a intrat în stop cardiorespirator în timpul anesteziei și a murit

„Ia ascultaţi aicea! Vrei să te trimit acu la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi!. Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Aşteptaţi că nimeni nu este, nu...”, îi spune pacientului doctoriţa, aflată în scaun cu rotile.

Doctorița spune că va chema poliția dacă pacienții vor insista cu reproșurile

”Poţi să aştepţi şi trei ore! Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze. La rând!”, a spus doctorița.

Citește și: O îngrijitoare româncă este acuzată că a maltratat-o pe bătrâna pe care o avea în grijă: „Mama mea e terorizată!”

Pacientul i-a reproșat faptul că se joacă pe telefon în timpul gărzii, la care medicul a reacționat.

huși

Medic spital Huși

Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte! Eu am vorbit pentru ea! Noi trebuie să trimitem un bolnav care trebuie să plece la Iaşi. După aia, îi luăm pe fiecare, la rând”, a spus medicul.

Citește și: Chinezii se confruntă cu un nou val de Covid care ar putea atinge un vârf de 65 de milioane de cazuri pe săptămână

Vizibil iritată, medicul a amenințat că va chema poliția dacă nu vor înceta cu reproșurile.

„Te rog frumos, termină! Termină! Vrei să chem Poliţia? Da, joc, sigur că da!”.

Bărbatul care a filmat totul susține că medicul nu a intervenit, în schimb a făcut mai multe referiri legate de culoarea pielii unui pacient.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si