Doctorul a raspuns intrebarilor sale pe Facebook, spunandu-i ca poate naste „in cap”, apoi foloseşte termeni precum”fofoloancă cu puroi”, ”gravida asta n-a pus capac…”. La finalul postarii, medicul a pus o fotografie cu niste maimute, facand referire la cele care i-au luat apararea Ralucai Simion, relateaza  vranceamedia.ro.

In urma aparitiei sale in presa, medicul rezident a venit cu o precizare pe Facebook in care vorbeste despre situatia din sistemul medical romanesc.

Printre randuri, el cere scuze si tinerei pe care a jignit-o, precizand insa ca anumite pareri au fost "medicale".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Eu încă o data îmi cer scuze public, faţă de mamica din Focşani. Îmi cer scuze şi faţă de celalalte doamne care s-au simţit vizate. O altă interlocutoare, foarte aprigă, foarte pornită pe sistem, mi-a spus să plec capul. Că un cap plecat, sabia nu-l taie. Eu am o problemă la coloană. Şi când ştiu că am dreptate, nu prea mă pot pleca aşa. Îmi asum faptul că am folosit un ton neadecvat, indiferent de cine e cine.

Îmi asum ce am spus. Deşi părerile emise de mine au fost şi sunt nemedicale, emise în afara mediului medical, în afara programului meu de lucru, insistaţi pe ideea de sancţiune la adresa mea. Care poate va veni sau poate nu va veni. Indiferent de rezultatul demersurilor în sensul ăla, lucrurile în ţara asta nu se vor schimba dacă vă canalizaţi atât de multă energie pe o părere care nu face doi bani", a scris medicul pe Facebook.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si