Close sidebar
Close sidebar

Situatie REVOLTATOARE! O mamica cu doi copii nu a fost primita la un cinema din Bucuresti: "Doamna, nu intelegeti ca nu exista familii cu un singur adult?"

O femeie si cei doi copii ai sai au trecut prin clipe umilitoare, revoltatoare si greu de inteles. Femeia nu a fost lasata sa intre la film, pentru ca familia ei nu este formata din doi adulti.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai exact, femeia a cerut un pachet "Family", insa vanzatoare nu a vrut sa i-l dea pe motiv ca pachetele respective sunt dedicate familiilor formate din  doi adulti si unul sau mai multi copii. Femeia considera ca a fost discriminata pentru ca face parte dintr-o familie monoparentala.

”Am aflat, cu stupoare, ca eu si cei doi copii din dotare nu formam o familie(...) ca trebuie sa fie o mama si un tata ca sa se poata beneficia de aceasta oferta. si sa vedeti motivul halucinant pentru care nicio alt fel de familie nu poate beneficia de oferta lor: familia este formata din mama, tata si unul sau doi copii…. Atat! si nici macar nu glumesc! Acesta a fost argumentul.

Eu, mama singura de multi, multi ani, am incercat sa o induplec (pe vanzatoarea de la casa de bilete) si sa ii explic ca si noi, desi nu exista decat un adult in ecuatie, tot familie ne numim.

Ca matematica simpla spune ca: doua bilete pentru copii si doar unul pentru un adult sunt mai ieftine decat doua bilete pentru adulti si unul singur de copil... datorita pretului redus la biletele pentru copiii sub 12 ani. Oricate argumente aduceam eu, doamna de la bilete a ramas ferma pe pozitii – nu se poate! Nici supervizoarea, sau cine era cealalta angajata care a intervenit, nu s-a lasat induplecata de explicatiile mele.
Replica ei a fost de milioane: «Doamna, nu intelegeti ca nu exista familii cu un singur adult? Familia are doi adulti si unul sau doi copii… sau, in cazuri mai rare, mai mult de doi». Vorbele ei m-au ranit, m-am simtit discriminata, mica, inutila, batjocorita. Da, batjocorita, ati citit bine”, …”, a povestit Raluca Zdrobis, pe blogul ei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”si un lucru care poate parea atat de mic, ca refuzarea unui cinematograf sa ne accepte ca familie pentru ca ne lipsea un tata, a facut o dauna foarte mare. Mie, ca adult responsabil, pentru ca sunt un exemplu pentru copiii mei (de aceea am decis si sa povestesc).

Fetitei mele, care nu intelegea de ce spune cineva despre noi ca nu suntem o familie. Baietelului meu, care nu suporta in general nedreptatea si care nu mai voia sa vada deloc filmul.(...) Am ramas cu un gust amar, de nedreptate.

Nu va imaginati ca economia halucinanta de care beneficiam la acest pachet, aproximativ 4 lei, este motivul. Nici vorba! Faptul ca in 2018 inca avem gandirea ingusta, marunta, urata si rea, asta mi-a lasat un gust amar. Angajatii(...) mi-au spus astazi ca noi nu suntem o familie si m-au pus in situatia de a fi nevoie sa le explic copiilor mei ca oamenii sunt mici si urati. Pe interior. Ca lumea nu este dreapta si ca noi suntem o familie, indiferent de ce spun ceilalti. si ca au dreptul sa iubeasca pe cine hotarasc ei cand vor fi mari! Asta ca sa va mai dau un motiv de aruncat cu pietre in noi.(...) Cum sa deschidem noi, ca societate, discutii despre oameni cu altfel de sentimente, cu altfel de orientari sexuale, cu altfel de dorinte de la viata pentru propriul corp, cand noi nu suntem in stare sa recunoastem ca FAMILIE un grup in care nu sunt prezenti cei doi adulti, si obligatoriu de sexe diferite?”, a mai scris Raluca Zdrobis.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI