Oamenii legii din Botoșani au deschis o anchetă penală în cazul unor tineri, care ar fi convins o minoră de 11 ani să le ofere sume de bani şi bunuri de valoare, care erau sustrase de acasă, potrivit IPJ.

Fetița ar fi cunoscut un băiat pe internet

Minora ar fi cunoscut un tânăr pe rețelele de socializare. Acesta ar fi mințit că are probleme personale, convingând-o pe minoră să îi ofere diferite sume de bani și bijuterii din materiale prețioase.

„Din cercetări, a reieşit faptul că în cursul lunii ianuarie a.c., minora a cunoscut un tânăr pe o reţea de socializare şi a purtat conversaţii cu acesta, prin intermediul cărora ar fi fost determinată să îi ofere, în mai multe rânduri, bani.

Pe motiv că are diverse probleme personale, tânărul a solicitat şi primit bani şi bunuri de valoare de la aceasta. În cursul zilei de 8 februarie a.c., tânărul a contactat minora şi prezentându-i ca fiind adevărate, fapte minicinoase, i-a solicitat acesteia bani şi bunuri din metale preţioase, stabilind un loc de întâlnire pentru a intra în posesia lor", au precizat oficialii IPJ Botoşani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Hoț prins în flagrant. Individul a furat telefonul unei femei, în timp ce urca în autobuz

Bunica a făcut sesizarea în acest caz

De asemenea, bunica a sesizat Poliția după ce a remarcat că lipsesc bunuri și bani din locuință.

"Imediat după întâlnirea cu minora, a fost oprit în trafic un autoturism, în care se aflau trei tineri, din comuna Albeşti, iar asupra acestora a fost găsită o bancnotă de 50 de euro, o bancnotă de 500 de lei şi bijuterii din metal

preţios, bunuri oferite de minoră", au transmis poliţiştii din Botoşani.

Citește și: VIDEO- Trei tineri au fost priși în flagrant când furau din easybox, cinci pachete în valoare de 25 de mii de lei

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune. Tinerii anchetaţi de poliţişti au vârste între 16 şi 23 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si