O situație șocantă a avut loc în orașul Ineu, din județul Arad. Un polițișt care se afla în timpul serviciului ar fi fost agresat de un tânăr în vârstă de 25 de ani, în fața unui bar, potrivit antena3.ro.

A bătut un polițist în fața unui bar

Un tânăr în vârstă de 25 de ani ar fi agresat un polițist aflat în timpul serviciului.

Incidentul s-ar fi petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în orașul Ineu, din județul Arad.

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, tânărul ar fi agresat reprezentantul legii în fața unui bar. Se pare că polițistul ar avea nevoie de o perioadă de 10-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor suferite.

masina de politie

Un tânăr ar fi bătut un polițist, în fața unui bar

[Sursa foto: istockphotos]

Tânărul agresor ar fi fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Ineu, pe data de 7 aprilie. Agresorul a fost reținut preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, conform antena3.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Anchetă de amploare în Dâmbovița! O polițistă ar fi fost filmată, chiar de soțul ei, în timp ce își lovea cele două fete. Cum se apară femeia?

Elev bătut de tatăl unui coleg, la Constanța

Un elev în vârstă de 15 ani ar fi fost bătut de tatăl unui coleg, în zona Liceului C.A. Rosetti, din Constanța.

Se pare că în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Citește și: Scene șocante într-o stație de autobuz din Târgu Jiu! O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui tânăr

poltiisti in fata unui liceu

Un elev de 15 ani a fost bătut de tatăl unui coleg

[Sursa foto: Replica Online]

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul 1 Mai ar fi avut loc o agresiune fizică. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un minor, de 15 ani, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, de 45 de ani, pe fondul unui conflict spontan", au declarat reprezentanții IPJ Constanța. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si