O situație șocantă are loc în Petroșani. Un bărbat a alertat autoritățile după ce ar fi găsit, pe un teren viran, cadavrul unei femei.

Cadavru găsit pe un teren viran, în Petroșani

Descoperirea șocantă a avut loc în cursul zilei de 26 martie 2024, în jurul orei 18:30. Un bărbat a alertat Poliția Municipiului Petroșani, că pe un tren viran, aflat pe un deal din zona Gerom, a găsit cadavrul unei femei, în stare de putrefacție.

Autoritățile au ajuns imediat la fața locului. A fost deschisă o anchetă pentru a afla identitatea femei. Autoritățile așteaptă rezultate necropsiei, care vor stabili cauza decesului. 

Potrivit primelor informații, cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani. 

Citește și: Descoperire macabră a polițiștilor din județul Neamț! Ce s-a găsit în pădure, într-o mașină arsă în totalitate, a șocat autoritățile

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

scena unei crime

Un bărbat ar fi găsit cadavrul unei femei, pe un teren viran

[Sursa foto: istockphotos]

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în apropierea Bălții Craioviței

Un incident tragic, similar, a avut loc și în apropierea Bălții Craioviței. Autorititățile au descoperit cadavrul unui bărbat. În urma primelor cercetării, s-a descoperit că barbatul decedat are vârsta de 63 de ani și este cetățenie engleză.

„În continuarea cercetărilor privind bărbatul decedat găsită ieri, 26 martie, în zona Balta Craioviței, din municipiul Craiova, seara trecută, polițiștii doljeni au reușit identificarea acestuia, având vârsta de 63 de ani, cetățean englez”, au transmis reprezentanții din cadrul IPJ Dolj.

În urma rezultatelor necropsiei, se pare că autoritățile iau în calcul ipoteze unei sinucideri.

„În continuarea cercetărilor privind bărbatul de 63 de ani găsit decedat ieri, 26 martie, în zona Balta Craioviței, din municipiul Craiova, în cursul acestei zile a fost efectuată necropsia cadavrului.

Astfel, decesul bărbatul s-a datorat hemoragiei externe consecința unor plăgi tăiate la nivelul antebrațului stâng, leziunile putând fi autoproduse prin tăiere, între acestea și deces existând legătură directă de cauzalitate”, au transmis autoritățile.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si