Situație șocantă în Timiș! O fetiță de trei ar fi fost supusă la chinuri groaznice de mama sa și de concubinul acesteia. Cei doi se pare că au abuzat-o pe copilă, care cu greu și-a făcut curaj pentru a-i mărturisi tatălui biologic, relatează obsertvatornews.ro.

O mamă și-a abuzat propria fiică de trei ani împreună cu concubinul

Ororile la care a fost supusă fetița de trei ani s-ar fi petrecut în urmă cu doi ani.

Chiar copila, la vremea respectivă având vârsta de trei ani, a mărturisit chinurile la care a fost supusă de cea care i-a dat viață și de cel care ar fi trebuit să îi fie tată vitreg.

Potrivit informațiilor transmise de obsertvatornews.ro.,  părinții copilei ar fi fost divorțați, iar fetița își petrece timpul pe rând, la fiecare părinte.

Copila de trei ani i-ar fi dezvăluit adevărul tatălui biologic când acesta a fost sunat de educatoare să vină de urgență la grădiniță, pentru că fetița se simte rău. Urmând să rămână la el peste weekend, copila i-ar fi mărturisit că a fost abuzată de mama sa, dar și de concubinul acesteia.

Citește și: VIDEO- Ministrul Educației a deschis o anchetă în cazul copilului agresat în toaleta școlii. Mama elevului: "Să vă spun ce mi-a zis copilul? Nu pot!"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

copil cu mana pe usa

O fetiță de 3 ani ar fi fost abuzată de mama sa și de concubinul acesteia

[Sursa foto: istockphotos]

Imediat, tatăl biologic al copilei ar fi depus plângere la Parchet. Fetița a fost supusă expertizelor medicale necesare în aceste situații, iar un raport DGASPC Timiş ar fi confirmat ororile la care a fost supusă copila.

Cazul copilei s-ar judeca la Caransebeş, locul de proveniență al mamei sale. Tatăl copilei ar fi declarat că fosta sa soție și actualul concubin sunt considerați suspecți, însă nu ar fi fost luate măsuri preventive în ceea ce îi privește.

Mai mult decât atât, mama beneficiază de dreptul de a-și contacta telefonic copilul.

Potrivit sursei citate anterior, fetița, care acum are cinci ani, merge în prezent la terapie, iar recuperarea acesteia va fi dificilă și de durată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si