Setea de adrenalina l-ar fi putut costa viata pe un turist care s-a aventurat cu schiurile in afara partiilor din Sinaia. A fost surprins de o avalansa pe care chiar el a declansat-o.

Barbatul a scapat cu viata din avalansa. Datorita colegilor care la-u vazut si au filmat totul, salvamontistilor nu le-a fost greu sa il localizeze. Au reusit in cele din urma sa il coboare in siguranta de pe munte.

Spiritul de aventurã ar fi putut fi fatal pentru si 3 tineri, aflati la schi pe domeniul Shureanu. Au parasit partia amenajata si s-au ratacit.

Citeste si: Noi detalii șocante ies la iveală după moartea Ioanei Condea! Foștii socri ai lui Robert, călăul femeii, au rupt tăcerea

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Unul dintre tineri s-a intors singur la baza partiei, dar ceilalti doi au fost gasiti doar cu ajutorul echipelor mixte de jandarmi montani si salvamontisti care plecasera in cautarea lor.

Erau la aproximativ 3 km departare de partie, intro zona in care stratul de zapada masoara un metru si jumatate!

De situatii la limita au avut parte deopotriva locuitorii si turistii din statiunea Ranca, unde a nins continuu timp de 3 zile. Proprietarii cabanelor s-au gandit ca acoperisul va ceda sub greutatea zapezii, asa ca au luat lopetile si s-au pus pe treaba.

La fel au procedat si turistii, dar... DOAR dupa ce au reusit sa isi gaseasca masinile sub zapada.

Drumarii au luptat la foc continuu cu nametii de 7 metri inaltime.

25 de utilaje au fost trimise pentru deszapezire.

In Vaslui, Echipajele ISU au intervenit acolo unde ambulantele nu aveau nicio sansa sa ajunga. Doi bolnavi, unul dintre ei inconstient, au fost salvati doar cu ajutorul senilatelor.

Ambii pacienti au fost transportati, in cele din urma, in siguranta la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si