Printre carnati, muschi de porc si kaizer, unul dintre cele mai cerute produse, tot timpul anului, este slanina.

Desi ne infruptam din ea mai cu seama iarna, din ce in ce mai multi romani cauta si-acum slanina. Numai buna cu ceapa abia rasarita, sunca afumata la foc de lemne va sta la loc de cinste pe masa de Pasti.

Citeste si: Destinațiile exotice din ce în ce mai accesibile românilor! Vezi unde poți ajunge cu numai câteva sute de euro

O slanina buna sta cel putin 5-6 zile in sare, apoi trebuie intoarsa, si dupa alte cateva zile, sunca ajunge in bait.
Picanta sau cu usturoi, ori ierburi aromatice, placerea oricarui gurmand are gust si mai bun cand e asezata langa alte bucate alese.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Au plătit 4.400 de euro pe o vacanță de lux, în Egipt, dar realitatea arăta complet diferit față de poze: Am avut un șoc- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Mester in produse traditionale si bucatar, Florin Vechiu are clienti tot anul.

Citeste si: Un polițist din Brașov a „asasinat” limba română. Ce a scris pe procesul verbal

In preajma Pastelui, comenzile se inmultesc.

Cererea e mare nu doar cand vine vorba de slanina. Romanii cauta mai mult ca oricand carnati de casa, muschi si cotlet.

Blamata de multi pentru ca ar duce la cresterea colesterolului, slanina traditionala are, totusi, si beneficii. Nutritionistii o compara cu alte alimente care ne fac bine.

Citeste si: O martoră a orgiilor cu droguri și alcool de la Bacău rupe TĂCEREA! MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ale fetei!

Cosumata des, slanina ingrasa. Asadar, bucurati-va de ea cu masura!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si