Close sidebar
Close sidebar

Slujba in fata clubului Colectiv, la doi ani dupa tragedie

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

O slujba de pomenire si de rugaciune a avut loc luni dimineata, in fata fostului club Colectiv, locul in care si-au pierdut viata 65 de tineri.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un sobor de preoti, insotiti de oamenii care au venit sa aprinda o lumanare in memoria celor care au pierit, au participat la slujba de pomenire a victimelor.

"Întrucât în data de 30 octombrie anul acesta se împlinesc doi ani de la tragicul eveniment din clubul Colectiv,(...) Patriarhia Română săvârşeşte, luni, 30 octombrie 2017, ora 11,30, o slujbă de pomenire la Biserica 'Sfântul Nicolae' — Broşteni din Bucureşti, în faţa crucii de marmură ridicată în memoria celor decedaţi, iar la ora 12,00 o rugăciune la monumentul din faţa clubului Colectiv", a informat Biroul de Presa al Patriarhiei Romane.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI