Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Cel care detine spalatoria a recunoscut ca angajatul sau a gresit si ca a lovit masina clientului, dar a marturisit ca a dorit sa rezolve lucrurile pe cale legala, dar atunci a fost agresat fizic de catre liderul clanului de romi.

Imaginile facute publice de catre barbat vin sa sustina declaratiile patronului de la spalatorie.

Pe imagini se vede clar cum barbatul ii loveste in fata pe cei doi si, ulterior intervine si un echipaj de politie care, conform declaratiilor celor de la spalatorie, i-au gasit tot pe ei vinovati. "Politistii m-au legitimat doar pe mine, iar oamenii respectivi le-au promis ca le dau masa si le platesc si benzina pentru deplasarea pana la noi. Politistii mi-au spus ca i-am chemat degeaba. Au incercat sa musamalizeze totul, de frica. Ei erau vreo 4-5 romi si urlau ca ma bat, ca ma taie, ca sa le dau banii pe masina, iar politia nu le0-a facut nimic", a povestit patronul pentru o publicatie locala din Timisoara, Vocea Timisului.

In cele din urma, dupa publicarea imaginilor, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infractiunilor de lovire si alte violente si acum asteapta ca partile vatamate sa depuna plangere la politie pentru a se continua cercetarile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si