Cazul afaceristului Adrian Kreiner, din Sibiu a șocat o țară întreagă. Depistarea posibililor vinovați a presupun o muncă asiduă din partea anchetatorilor.

Pe data de 19 noiembrie, doi dintre indivizii care ar fi pătruns în casa lui Adrian Kreiner și l-ar fi torturat pe acesta în seara de 6 noiembrie au fost prinși în Marea Britanie, mai exact, în Scoția, respectiv în Irlanda de Nord.

Este vorba Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă.

Ei sunt presupușii asasini ai afaceristului din Sibiu.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: Cum au plănuit atacatorii lui Adrian Kreiner „crima perfectă”. Victima ar fi fost asfixiată cu un covor: „Au supravegheat locuinţa victimei mai multe nopţi înainte de acţiona”

Ce știa femeia despre ginerele său?

Aceștia au și antecedente penale. Laurențiu Ghiță ar fi fost implicat în 2015 într-un caz de furt de țigări, iar Cristian Marian Minae a fost cercetat în 2013 pentru tâlhărie. Ambii însă ar fi copilărit împreună în comuna Gighera din Dolj. Cel de-al treilea individ suspect nu a fost încă prins, dar anchetatorii știu că numele său este Costinel Cosmin Zuleam. El ar fi și liderul operațiunii, care după atac ar fi fost ajutat să plece din țară de Ilie Sitariu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Soacra lui Laurențiu Ghiță este înmărmurită de cele aflate. Aceasta știa că bărbatul se duce la muncă în ziua în care a fost anunțat incidentul tragic din casa lui Adrian Kreiner.

„Eu îl știu, din câte îl știu, de băiat cuminte. O fi furat, o fi făcut ceva, în schimb, să omoare un om nu îl credeam în stare.(...) În țară nu muncea, era pe acasă, făcea prin curte.(...)

Ne-a spus (n.r. în ziua tragediei) că el se duce la muncă și că trebuie să plece.(...) Dacă noi știam că el pleacă acolo să facă ceva sau aici, la vecini, oare îi dădeam voie”, a spus femeia pentru Acces Direct.

Laurențiu Ghiță și soacra sa.

[Sursa foto: Captură ecran Acces Direct]

Citește și: Erau nemiloși cu propriile lor familii! Ies la iveală detalii uluitoare despre presupușii criminali ai afaceristului Adrian Kreiner

De asemenea, femeia a povestit cum peste 30 de mascați au intrat în locuința lui Laurențiu Ghiță și au făcut percheziții peste tot. Aceasta a spus că știa într-adevăr că ginerele său se cunoștea cu Marian Minae. Cei doi ar fi fost și colegi de muncă la un moment dat.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Nu bănuiam, le-am spus și domnilor mascați când au venit 30 peste mine, mi-au abuzat nepotul.(...) Au făcut percheziții în toată curtea, în toată casa, le-am dat voie.(...) Noi nu știm absolut nimic și nici nu ne vine să credem ceea ce a făcut.

Nu știu ce a făcut copilul ăsta, nu știu unde a plecat. A spus că pleacă la muncă. A lucrat în Anglia și în Germania.(...) Sunt de trei, patru ani (n.r. fiica ei într-o relație cu Laurențiu Ghiță), au fost plecați, au muncit în fabrică amândoi. Ei au venit acasă de câteva luni” a mai explicat soacra individului.  

Cei doi bărbați urmează să fie aduși în România.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si