Roxana Buzoiu a mers în vacanță cu Sendo la Paris. Tânărul este de origine din Franța, așa că a chemat-o pe mama lui la cafea pentru a-și cunoaște nora. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D este nedespărțită de iubitul său. Cei doi au mers în vacanță la Istanbul, apoi la Paris ca doi tineri îndrăgostiți.

Citeste si: Ce s-a ales de cuplul Mona și Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei”?! Mai se iubesc sau nu cei doi

Roxana Buzoiu și Sendo- planuri mari de viitor

Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” duce o viață de vis alături de iubitul său marocan. Sendo și Roxana sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, ei își petrec majoritatea timpului prin cafenele, restaurante și fac plimbări romantice.

Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” și Sendo duc o viață de poveste. Cei doi au avut parte de o vacanță la Istanbul, iar acum locuiesc împreună în Capitală. Cuplul se filmează adesea luând cina la restaurante de lux, ba chiar se plimbă ca doi îndrăgostiți.

Roxana de la „Puterea Dragostei” este împlinită.

Citeste si: Ce a ales copilul Siminei și al lui Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” de pe tavă când i-a fost tăiat moțul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ea și-a expus noua relație de iubire pe Instagram. Bruneta a participat la o ședință foto cu tematică de Paște alături de iubitul său marocan. „Dumnezeu ne așază lucrurile cum crede EL de cuviință că este mai bine pentru noi. Mie mi te-a scos în cale și sunt cea mai fericită pentri darul Lui.

Mulțumim frumos pentru ședința minunată de Paște!”, a

zis Roxana Buzoiu.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Andrada și Cazi după ce au părăsit emisiunea „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

soacra roxanei de la puterea dragostei
Roxana de la Puterea Dragostei și Sendo.[Sursa foto: Instagram]

Bruneta sexy a transmis că noul său iubit este „liniștea ei”. Fanii Roxanei au comentat imediat imaginile cu iubitul de culoare, însă fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D le-a dat replica: „Sunt bucuroasă, știi de ce? Pentru că eu mă uit la ei și râd, eu sunt un om frumos și fericit. Ei frustrați, din păcate.

Frustrarea aceasta pleacă din interiorul lor, de neajuns, invidie, răutate, fericirea și iubirea pe care ei nu o au. Să-mi dea rău lumea că eu le voi da bine!”.

În prezent, Roxana Buzoiu locuiește cu tânărul marocan care este fotbalist.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Noul iubit al Roxanei se numește Sendo. El a apărut într-o ședință foto alături de Brigitte Sfăt.

Este de pe vremea când vedeta deținea un magazin de haine. Fotbalistul este poreclit Baby și a declarat cu mult timp în urmă că iubește România pentru că viața e „ieftină și distractivă ”.

Citeste si: Sora Siminei de la Puterea Dragostei s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si