"In trei zile am stat numai la soare! Cred ca deja m-am ars un pic!"

O privire aruncata pe litoralul Marii Negre ne face sa credem ca suntem in fata unui caz grav de disparitie: s-au evaporat, oare, toate lotiunile de plaja de pe fata pamantului?!?

Explicatia pe care ne-o ofera acest domn e cea mai buna justificare la intrebarea noastra- De ce litoralul s-a umplut de raci?!

Briza care pare ca ne racoreste cand suntem la mare e mana-n mana cu soarele fierbinte! Cine n-o stie, afla mai tarziu... pe propria piele!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

„Nu sunt arsa, sunt numai bine, asa am vrut! Altfel nu se transforma in bronz”.

„Ma intorc pe toate partile ca micul. E mai bine pe stabilopozi? Avem vedere spre mare si spre copii, de aia e mai bine”.

Cat timp stau sub soare, turistii isi fac de lucru: doamna din imagine, de exemplu, isi freaca picioarele cu o piatra cumparata de la vanzatorii ambulanti.

Cea mai intalnita ocupatie ramane traditionala samanta dreasa cu bere..

„Vad ca mancati seminte... da. Bune? Da. De care preferati, dungate sau albe? Nu am o preferinta. Merg cu berea? Da. Sunt 4 sticle...da, suntem mai multi”.

„Bune semintele? Bune, da... ne facem de lucru! Vad ca aveti seminte si in papuci, si in rogojina. Le strangem aici”.

Medicii ne avertizeaza: indiferent daca briza marii se simte sau nu, feriti-va de razele soarelui intre orele 11-16.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si